Udvikler hos Digital Identity

Har du et ønske om at arbejde med it som et løsningsredskab, hvor det er dialogen med kunderne og deres behov, som sætter dagsordenen, så er Digital Identity måske din kommende arbejdsplads.

Hos os fokuserer vi på de forretningsmæssige behov, og finder sammen ud af hvilke løsninger der bedst kan hjælpe kunden i mål, hvad end det er via rådgivning, nyudvikling af software eller via en af vores eksisterende produkter.

Dine opgaver

Du er en stærk teknisk kompetence, der hurtigt ser løsninger på problemer, og nemt indgår i en positiv dialog med både kollegaer og kunder. Vi forventer at dine primære kompetencer er som software udvikler, men at du også er en stærk teamspiller med kundefokus og evnen til at følge opgaverne fra start til slut.

Du har sikkert arbejdet med følgende teknologier, eller har lysten og evnerne til at sætte dig ind i dem

  • Java udvikling, herunder erfaring med Spring frameworket
  • Webudvikling (Bootstrap, JQuery og andre frameworks)
  • Amazon Web Services, herunder Elastic Compute Cloud
  • SQL Databaser, herunder forskellige frameworks (Hibernate, JPA, osv)

Hvad vi tilbyder

Som medarbejder hos Digital Identity vil du løbende blive udfordret med nye og spændende opgaver, have stor indflydelse på tilrettelæggelsen af din egen arbejdsdag, og mulighed for at påvirke kommende opgaver og egen kompetenceudvikling.

Hvis ovenstående har interesse, og du mener at være et match for os, så send en målrettet ansøgning til Brian Graversen (bsg@digital-identity.dk), hvor du vedhæfter dit CV.